Hong Kong

Nyhavn 7
1051 København K

 + 45 33 12 92 72

Værtshuset Hong Kong er altid åbent. Er der formiddagskunder, bliver de flyttet fire meter, når der skal gøres rent. Men Hong Kong er især et yndet sted efter midnat, når de fleste andre steder lukker. Så kan man her få den sidste og den allersidste og eventuelt også den aller-allersidste øl, inden man skal hjem.

Hong Kong ligger i en tidligere krydderiforretning, men fra 1946 blev stedet til værtshuset Kasino. I 1952 blev det omdøbt til Hong Kong som en hilsen til de mange sømænd, der lagde til i Nyhavn, når de var hjemme fra Det Fjerne Østen.

Væggene i værtshuset er bemalet med motiver landskaber og gadebilleder fra Hongkong. Og lys fra kinesisk udseende røde lamper bryder mørket i kælderbeværtningen.

Ved indgangen hænger et skilt, der forklarer, at dette er “Social- og Sundhedsforvaltningen Nyhavns mentalhygiejniske klinik – døgnåbent”.

I baren kan du foruden flaskeøl og sprut købe Hong Kong-T-shirts med humoristiske slogans som “Livet er for kort til surt øl, kedelig fisse og små tissemænd”.

INFO

Tekst 1

Tekst 2

Contact us

Nyhavn Erhvervsforening
Nyhavn 45, DK-1051 Copenhagen, Denmark
Mail: info@nyhavn.com
CVR/VAT: 1869 8080