Nyhavns Færgekro

I Nyhavns Færgekro inviterer vi indenfor til et hyggeligt måltid i vores historiske lokaler, der tidligere husede agenturet for det legendariske dampskibsrederi White Star Line.
Overalt i bygningen er det maritime og oprindelige præg bevaret og restaureret med originale elementer som jern-vindeltrappen fra en frederiksbergsk sporvogn og marmorgulvet fra det gamle Dagmar Teater. I de lyse selskabslokaler på første sal hænger der miniatureskibe i loftet og på væggene guldaldermalerier med maritime motiver. Når solen falder rigtigt, vidner ruderne på førstesalen stadig om, at der engang blev solgt billetter til Titanic, idet ‘New “York’ og andre indridsede destinationsnavne kan anes i de gamle vinduesglas.

I dag er vores fokus på det hjemlige, traditionelle og hyggelige. Til frokost byder Nyhavns Færgekro på klassisk smørrebrød og et sildebord med mere end ti forskellige hjemmelavede sildespecialiteter. Hertil kan man vælge mellem vores 20 forskellige specialfremstillede krydderbrændevine brygget på udvalgte bær og urter som perikum, skovmærke og røllike. Aftenmenuen består af enkle og traditionelle retter tilberedt af årstidens bedste råvarer.

INFO

Tekst 1

Tekst 2

Contact us

Nyhavn Erhvervsforening
Nyhavn 45, DK-1051 Copenhagen, Denmark
Mail: info@nyhavn.com
CVR/VAT: 1869 8080