Rajissimo

Nyhavn 19
1051 København K

 www.rajissimo.com

Rajissimo er meget mere end lækker gelato og sprøde vafler. Rajissimo er også historien om en lille dreng med en stor drøm, som mod alle odds gik i opfyldelse.
Rajissimos ejer Nader Raja voksede op i København i 1980’erne under meget fattige kår, med sin mor og fire søskende. Familien levede på et absolut minimum og Nader bidrog i en meget ung alder til husholdningen, ved at tage overskydende skolemælk med hjem og samle flasker efter skole. En dag havde han sat sig for at sælge noget af sit legetøj, så han kunne tjene penge til at komme med på en skoleudflugt. Da han sad på gaden med sit legetøj foran sig, kom en dame forbi og købte Naders yndlingsbil. Men i stedet for at betale de 50 ører han havde sat som pris, gav hun ham en hel tyvekroneseddel og Nader blev så lykkelig, at han løb hjem til sin mor for at vise hende den. Nader fortæller:

“Hun blev så glad, at hun tog mig ud og gav mig dét, der blev min første is og muligvis inspirationen til Rajissimo. Jeg ved ikke om det var smagen, stoltheden i min mors øjne eller glæden ved bare at være sammen med hende og spise is, der forankrede noget dybt i mig”.

Oplevelsen skød eventyret om Rajissimo i gang. Som 14-årig startede Nader i en isbutik på Islands Brygge, og arbejdede der de næste 18 år – 500 timer om måneden, uden én syge- eller fridag. Med sin mors stolthed og opbakning i ryggen, lykkedes det Nader at holde hovedet højt og arbejde hårdt hver eneste dag. I 2006 fik Nader mulighed for at åbne en butik på Strøget, og i flere år arbejdede han både dér og i butikken på Islands Brygge, for at få det hele til at løbe rundt. På trods af det hårde arbejde, blev Nader ved.

Læs mere

INFO

Tekst 1

Tekst 2

Contact us

Nyhavn Erhvervsforening
Nyhavn 45, DK-1051 Copenhagen, Denmark
Mail: info@nyhavn.com
CVR/VAT: 1869 8080